Welkom bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn! Wij zijn er trots op dat je ons hebt gevonden. Als je op zoek bent naar een betrouwbare rijschool in de regio Alphen aan den Rijn, ben je bij ons aan het juiste adres. Al drie generaties lang bieden wij hoogwaardige autorijlessen aan kandidaten die hun autorijbewijs willen halen. Of je nu wat extra begeleiding nodig hebt of last hebt van faalangst, wij staan voor je klaar. Met geduld en duidelijke instructies zorgen wij ervoor dat je vol zelfvertrouwen aan je autorijles begint.

Heb je moeite met de bediening van het voertuig? Geen zorgen! Wij bieden ook rijlessen in een automaat aan, zodat je op je eigen tempo kunt leren.

Onze rijschool bedient verschillende gebieden, waaronder Alphen aan den Rijn, Zwammerdam, Bodegraven, Aarlanderveen, Nieuwkoop, Nieuwerbrug. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met je rijavontuur! Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding van ervaren rijinstructeurs die je helpen om je rijbewijs te halen. Of je nu op zoek bent naar rijlessen in een schakelauto of een automaat, wij hebben de juiste instructeur voor jouw behoeften.

Rijles in Alphen aan den Rijn en omgeving? Kies voor kwaliteit, kies voor onze rijschool! Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met je rijavontuur!

Wij streven naar een hoog slagingspercentage. Benieuwd hoe wij in de regio presteren: Klik hier

Prijzen

Rijles € 60,00 (60min)

Tussentijdse toets € 275,00

Examen € 290,00

Gezondheidsverklaring zelf invullen via: https://www.cbr.nl/nl/mijncbr/…

Instappakket:

15 Rijlessen (a60min)

+ Praktijkexamen.

van €1190,- naar €1150,-

*Rijles afzeggen of verschuiven

Soms komt het wel eens voor dat je de rijles moet annuleren. Je mag een rijles afzeggen of verschuiven. Doe dit dan wel zo vroeg mogelijk, als je op tijd bent, dan zal de instructeur hier geen kosten voor in rekening brengen. De tijd die hier voor staat is 24 uur van te voren. Als je binnen 24 uur van de afgesproken tijd een rijles afzegt of verandert, heeft de rijschool het recht je deze les toch te laten betalen.

*prijzen per 01-01-2024 examen is incl rijschoolkosten en 21%btw

Contactformulier